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Montanari & Gruzza

Montanari & Gruzza ORGANIC Parmigiano Reggiano, grated

50 g
BIO
€2.39 €47.80 /kg

Delivery within 60 minutes

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Xtra price:

€2.15

Country: Italien,
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Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

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Parmigiano Reggiano ist ein Hartkäse aus Kuhmilch, der in den Provinzen Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna und Mantua in Italien hergestellt wird. Er ist einer der bekanntesten und beliebtesten Käsesorten der Welt.

Unser BIO Parmigiano Reggiano wird aus biologischer Milch hergestellt und ist frei von künstlichen Zusatzstoffen. Er hat einen intensiven, nussigen Geschmack und eine körnige Textur.

Parmigiano Reggiano ist vielseitig einsetzbar. Er kann als Tafelkäse, zum Überbacken oder als Zutat für verschiedene Gerichte verwendet werden.

Durability

Average durability from the time of delivery: 57 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 13 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Bio-Milch, Salz, Lab.

Nutritional values per 100 g

Energy value1671 kJ/402 kCal
Fats30 g
including saturated fatty acids20 g
Carbohydrates0 g
including sugars0 g
Protein32 g
Salt1.6 g
Fibre0 g

Allergens

Milch
Always check the allergen information on the product packaging or on the product card in the shop before consumption.